Achtergrond

Als professional en ondernemer is hij al meer dan 20 jaar actief binnen de beveiligingswereld. Eerst als commercieel adviseur, afdelingsmanager en managementteam lid, daarna vanuit zijn eigen onderneming als senior consultant en projectmanager voor diverse grote ondernemingen en multinationals.

André heeft zich ontwikkeld tot een allround beveiligingsspecialist die in het bijzonder bij grotere organisaties heeft gezorgd voor ontwikkeling, implementatie, professionalisering en kwaliteitsverbetering van “de beveiliging”. Vele grote opdrachtgevers in Nederland hebben ondertussen gebruik gemaakt van zijn kennis en ervaring; KLM, RDW, Koninklijke BAM Groep, ING enzovoorts.

Denk hierbij binnen het vakgebied aan: ontwikkeling van korte en lange termijn visies, strategiebepaling voor inkoop en implementatie, ontwikkelen en implementeren van beleid en het implementeren en borgen van organisatorische en elektronische beveiligingsmaatregelen binnen de beheercyclus van organisaties.

Als een van de oprichters van Gemcon beveiligingsconsult in 2007 is er veel gebeurd maar ook veranderd. Gevolg van de crisis en overige maatschappelijke veranderingen is beveiliging geen “luxe“ meer is maar bittere noodzaak. Daarnaast verandert er veel bij organisaties als het gaat om in “eigen beheer” uitvoeren of uitbesteden. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat kennis meer en meer extern wordt ingekocht, waarbij doortastend en nuchter optreden bijzonder gewaardeerd wordt

andre-minderman-ran

De drijvende kracht achter Semaco is Register Beveiligingsadviseur
André Minderman RAN.

Telefoon: 0888-444044
E-mail: info@semaco.nl

logo_semaco